Mijn werkwijze

Kennismaking
Een belangrijke succesfactor is de klik die jij ervaart. Het moet goed voelen. Daarom vind ik het belangrijk om eerst vrijblijvend met elkaar kennis te maken (via beeldbellen). Een kennismakingsgesprek duurt ca. 30 minuten en is gratis.

Intake
Besluit je een traject bij mij te starten, dan stuur ik je een vragenlijst toe die je voorafgaand aan het eerste gesprek mag invullen. Dit eerste gesprek is een intakegesprek, waarna ik kan bepalen of je met jouw hulpvraag of klachten bij mij aan het juiste adres bent of dat ik je beter kan of moet doorverwijzen.

Sessies
De lengte van een sessie is ongeveer 1 uur, soms iets langer. Ik reken hiervoor één tarief. De reden hiervoor is dat ik rust en ruimte wil creëren en niet gehinderd door een strak tijdschema een gesprek met jou moet afbreken. Er is ruimte om op je gemak te kunnen bespreken wat jij graag wilt delen en ruimte om passende werkvormen te kunnen inzetten.

Evaluatie
Halverwege het traject evalueren we jouw proces. Welke doelen heb je bereikt, hoe heb je dat voor elkaar gekregen en waar wil je verder de focus op leggen? Ook aan het eind van het traject evalueer ik met je hoe je het proces hebt doorgemaakt en ervaren en sluiten we het traject af op een manier die bij jou past.

Locatie
Ik huur een huiselijk ingerichte praktijkruimte op loopafstand van het bus- en treinstation in Assen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

“Bij Judith merkte ik dat ze weet wat ze overbrengt, de oefeningen haalt ze niet ‘uit de boekjes’ maar heeft ze zelf ook ervaren, en dat merk je. Ik heb meerdere hulpverleners gehad en toch gebruikte ze veel dingen die ik nog niet eerder gehoord, gezien of gedaan had.” (cliënt)