Iets over mezelf

Even kort iets over mezelf. Ik ben Judith Smit (1974), geboren en getogen in de stad Groningen. Getrouwd met Erik, verhuisd naar Assen en samen kregen we vier kinderen, van wie de oudste twee inmiddels op zichzelf wonen. Ik ben dus partner, moeder, en tegelijk voel ik mij ook gewoon het meisje Judith, geliefd kind van mijn ouders en van mijn Vader in de hemel.

Mijn verlangen is om mensen meer zicht te geven op al die aspecten van hun unieke ‘ik’. Van onbewust naar bewust. Ik help je graag ontdekken waar werkelijk je behoefte ligt, zodat je eerst goed voor jezelf kunt zorgen voordat je voor een ander zorgt. Zo kun je een stuk lichter leven, met mildheid naar jezelf en de ander, vanuit eigen regie en keuzevrijheid. Ik sta open voor alles waar jij mee komt, zonder oordeel luister ik en wil ik samen met jou ontdekken waar jouw verlangen en groeikracht ligt.
In mijn praktijk ben je welkom ongeacht je levensovertuiging, ik respecteer de manier waarop jij in het leven staat.

Mijn diploma Integratieve coaching heb ik behaald bij Groundwork, waar ik de eerste helft van de therapie-opleiding heb gevolgd. Voordat ik bij Groundwork studeerde, ben ik in het bedrijfsleven en de zorgsector werkzaam geweest op allerlei gebieden, o.a. huisvesting, communicatie, coördinatie en bedrijfsvoering.

“Judith is een prettige coach voor cliënten die zich moeilijk kunnen openen. Haar rustige, uitnodigende houding en betrokken manier van werken bieden cliënten veel veiligheid. Ze is in staat om ‘gewoon mens te zijn’ en naast een cliënt te staan. Tegelijkertijd is ze kundig in het uitvoeren van interventies en gaat ze zorgvuldig te werk. Een gouden combinatie!’ (eindbeoordelaar Groundwork)

 

In het kader van de wet Wkkgz ben ik aangesloten bij de stichting klachtenregeling.nl. Heb je onverhoopt een klacht, bespreek het allereerst met mij. Volg bij een aanhoudende klacht het stroomschema en indien nodig raadpleeg de klachtenregeling.